izlozba25
OTVORENA PUTUJUĆA IZLOŽBA "BICIKLOM PO HIMALAJIMA - ANAPURNA 2014"
U prepunoj Smokvici, pred više od 150 gostiju, u petak 26.09.14. svečano je otvorena izložba slika pod nazivom “Biciklom po Himalajima – Anapurna 2014″. Ni loše vreme, ni snažni pljusak, koji je okupao Beograd negde oko 18:30h nisu sprečili veliki broj ljubitelja avanture i prirode da dođu na Adu, u prelepi ambijent Smokvice i da uživaju u jedinstvenoj postavci slika sa tronedeljne mauntinbajk avanture po Himlajima.

Postavka slika je obuhvatila 70-tak fotografija u različitim formatima koje su po mišljenju učesnika ekspedicije mogle najbolje da dočaraju avanturu na Nepalu i Himalajima. Poređene fotografije pričale su priču o Katmanduu, glavnom gradu Nepala, kulturi, veri i običajima koji vladaju u ovoj zemlji trećeg sveta, udaljenoj od nas vise od 12 sati letenja avionom.Učesnici ekspedicije “Anapurna 2014″ otvorili su izložbu svečanim govorom i pozdravili veliki broj gostiju ispred udruženja “Na Sve Strane” i biciklističkog kluba “We ride everywhere”. Uručene su zahvalnice i pozdravljeni su svi oni koji su se nesebično uklučili u ovu nesvakidašnju priču i različitim gestovima pomogli da avantura živi i uprkos organizacionim teškoćama koje prate ovakve pustolovine.
 

Dalje postavke:

• Smokvica, Molerova 33, od 6. do 19. oktobra;

• Smokvica, AIRPORT CITY, Omladinskih brigada 90a, od 20. do 23. oktobra;

• Smokvica, Kralja Petra 73, od 2. do 10.novembra, 10.novembra zatvaranje izložbe i prikazivanje kratkometražnog filma koji smo snimali tokom ekspedicije „Anapurna 2014“ ;

Još jednom, želimo da se zhvalimo svima koji su bili uz nas i to:

Kompaniji SONY za kompletnu tehničku podršku tokom trajanja ekspedicije, turističkoj agenciji JUNGLE TRIBE za pomoć prilikom organizacije puta, PLANET BIKE-u na obezbeđenoj opremi. 

Firmama: JEDNA MALA FIRMA, MONTPROJEKT, ENERGROUP, ELEKTROMONT – ILT, ESCO, na veoma značajnoj finansijskoj podršci, domaćinu naše izložbe SMOKVICI, BICIKLISTIČKOM SAVEZU SRBIJE, GORSKOJ SLUŽBI SPAŠAVANJA, RED BULL-U, VIP FIZIKALU, poslastičarnici KOKI, PROBLEM CLOTHING, POPUSTINAPUTOVANJA.RS, CAFE CREAM, DELIJE SHOP, THE STREET.

Velikom broju medija i novinarima koji su više nego ažurno izveštavali o našem putu: RTS, PINK, B92, 24 SATA, URBANBUG.NET, BAJSOLOGIJA.RS, BEFOREAFTER.RS, OUTDOORSERBIA.COM.

Našim porodicama, velikom broju naših prijatelja i svim nama dragim osobama koji su bili deo ove jedinstvene price.