Svi zajedno 2
HUMANITARNA AKCIJA " SVI ZAJEDNO - ANAPURNA 2014 "

Dragi prijatelji, zbog velikog interesovanja za fotografije koje smo izložili na izložbi fotografija „Biciklom po Himalajima – Anapurna 2014“, odlučili smo da pokrenemo humanitarnu akciju i da na taj način zaokružimo našu ekspediciju na Himalajima na jedan lep i human način.

Naziv humanitarne akcije biće „Svi zajedno – Anapurna 2014“, jer će  doprinos u ovoj akciji vratiti nekome osmeh na lice. Kupovinom bilo koje fotografije pomažete prikupljanju sredstava za pomoć jednoj porodici u Obrenovcu koja je prošla kroz težak period života tokom majskih poplava.

Ponuđene fotografije biće izrađene na kaširanoj peni debljine 5mm u veličinama koje možete da izaberete u zavisnosti od same fotografije. Cilj je da cene budu simbolične kako bi se što više nas uključilo u pružanje pomoći onima kojima je najneophodnija.

Sve fotografije iz ponude možete pogledati na našem Flickr nalogu.

Ukoliko želite da poručite fotografiju, pošaljite nam vaše kontakt podatke ( ime, prezime, adresu i kontakt telefon ), redni broj  i veličinu fotografije koju želite najkasnije do 6.novembra na e-mail adresu su.nasvestrane@gmail.com.

Fotografije možete preuzeti na zatvaranju izložbe „Biciklom po Himalajima – Anapurna 2014“ koja će biti održana 10. novembra u lokalu Smokvica u ulici Kralja Petra, kada ćemo ujedno prikazati i kratkometražni film koji smo snimali tokom ekspedicije „Anapurna 2014“. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite zatvaranje izložbe, fotografije ćemo Vam poslati na kućnu adresu.

Ne propustimo priliku da još jednom pokažemo solidarnost na delu.


Cene fotografija :

– dimenzija 40×22,5cm – 600 rsd;

– dimenzija 30×45 cm – 700 rsd;

– dimenzija 70×46.5cm – 1000 rsd;

– dimenzija 100×65 cm – 1500 rsd;

Sportsko udruženje ” NA SVE STRANE “