Maze 1
THE MAZE - TRIBE TRAILS

Kao prijatelji prve međunarodne trke “The Maze” u organizaciji Tribe Trails-a pozivamo Vas da doživite Jelašničku klisuru na uzbudljiv i nesvakidašnji način – izaberite trkačku ili pešačku kategoriju i dođite da zajedno uživamo 13. juna u 11h u Jelašničkoj klisuri.

Na samoj stazi, pored trčanja ili pešačenja kroz prelep ambijent Jelašničke klisure, imaćete priliku da na oderđenim tačkama savladate specifične prepreke. Prepreke poput puzanja, provlačenja, preskakanja, izvlačenja tereta, voda, blato, višenje, penjanje… Same prepreke su faktor iznenađenja i nećemo vam otkrivati na kojem delu staze će biti potrebno da ih savladate. Ukoliko učesnici ne uspeju da savladaju prepreke, moraće da odrade zamenske vežbe. Zamenske vežbe su isto deo iznenađenja koje vam pripremamo.

Učestvuje se u pojedinačnoj konkurenciji: ženska i muška kategorija. Za učešće u trci nisu potrebna nikakva posebna znanja i veštine. Poželjno je da vam boravak u prirodnom okruženju pričinjava zadovoljstvo. Svako ko sebe smatra psihofizički spremnim za ovaj vid aktivnosti je dobrodošao.

LOKACIJA: Jelašnička klisura, Niš, Srbija

DATUM TRKE: 13.06.2105.

DUŽINA STAZА: 12km i 22km.

Za više informacija posetite sajt organitatora trke: www.tribetrails.com